Klantenservice

Klantenservice

Levering & betaling

Leveringsvoorwaarden
Al onze producten worden gratis verzonden binnen Nederland en België.
Wij doen ons uiterste best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 22.00 worden geplaatst zullen dezelfde dag nog worden verzonden.
De levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag of op zaterdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Daarnaast kan het weleens voorkomen dat de producten niet voorradig zijn en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.
Op de betreffende productpagina staat dan een indicatie van de verwachte levertijd.
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Betaling
U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– iDEAL
– Creditcard (VISA / Mastercard / AMEX)
– PayPal
- Bankcontact

Betaling zullen worden behandeld door de betalingsprovider Mollie Payments.

Garantie & Retour

Herroepingsrecht & Retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@rivo-ergonomics.com. Of u kunt gebruik maken van het "Modelformulier voor herroeping".
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product uit te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie
Ergonomische zitbal (DynaBal)
We bieden op onze ergonomische zitballen een garantie van 3 maanden.
Gaat er bij normaal gebruik binnen 3 maanden iets kapot aan 1 van de onderdelen, dan zullen we deze vervangen of zorgen voor een nieuw en werkend product.

Ergonomische Bureaustoel (Titan & Athena)
We bieden op onze ergonomische bureaustoelen een garantie van 2 jaar.
Gaat er bij normaal gebruik binnen 1 jaar iets kapot aan 1 van de onderdelen, dan zullen we deze vervangen of zorgen voor een nieuw en werkend product.

Klachtenregeling

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland.
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@rivo-ergonomics.com, of door gebruik te maken van onderstaand formulier.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bekijk de helios

Contactformulier

Contact

Post

Granaatplein 101
2332 LG, Leiden
(Dit is geen fysiek winkeladres)

Telefonisch

Tel: +31 6 2834 1000
Ma - vrij 08:00 - 18:00

livechat

Binnenkort
Er komt een livechat functie aan, nog even geduld dus.

email

info@rivo-ergonomics.com
of gebruik het contactformulier

Contactformulier